Á Bylgjulongd týsdagin 8. des. 2020

Á Bylgjulongd týsdagin 8. des. 2020

Fyrsta evnið er Jólagrýtan hjá Frelsunarherinum, vit prátað við Bjørn Ove Frøyseth, korpsleiðara. Jólagrýtan fer at standa í SMS frá 16. des., har møguleiki er at lata pening, sum fer óskerdur til at hjálpa familjum, sum eru í trongstøðu. Fleiri upplýsingar eru á Facebook hjá Frelsunarherinum. Til ber at flyta pening á konto nr. 9181-4956232. Viðmerk “Jólagrýta”. Síðani er Sverri Steinhólm, sjúkrahús- og fongsulsprestur gestur. Hann greiðir frá hvørja ávirkan avbyrging hevur og eisini um nakrar av ringu fylgjunum av sóttarhaldi og ófrívilligum einsemi.

Vertir: Eydna Háberg & Tór Arni Samuelsen

Hoyr prátið við Bjørn Ove Frøyseth her:

Hoyr prátið við Sverra Steinhólm her:

Hoyr alla sendingina her:

Skriva viðmerking