Á Bylgjulongd týsdagin 21. jan. 2020

Á Bylgjulongd týsdagin 21. jan. 2020

20 ára føðingardagurin hjá Lindini. Fyrst tosa vit um høvuðsuppgávurnar hjá einum evangelisti ella trúboðara. Gestur er Svenning av Lofti. Síðani ringja vit til Jákup Justinussen í samband við Temadagarnar, sum vera í Meinigheitshúsinum. Byrjað verður hóskvøldið 23. jan. til sunnukvøldið 26. jan. Evnið øll kvøldini er Himmalin. Talara Øssur Kjølbro og Alfred Olsen. Les meira á her. Seinasta evnið er Frítíðararbeiði í Ebenezer fyri børn í 2. flokki og uppeftir. Esther Drewsen greiðir frá hesum arbeiði, sum hon og maðurin Benny og onnur byrjaðu fyri meir enn 50 árum síðani.

Vertir: Eydna Háberg og Tór Arni Samuelsen

Hoyr prátið við Svenning Av Lofti her:

Hoyr prátið við Jákup Justinussen her:

Hoyr prátið við Esther Drewsen her:

Hoyr alla sendingina her:

Skriva viðmerking