Á Bylgjulongd týsdagin 7. mai 2019

Á Bylgjulongd týsdagin 7. mai 2019

Fyrst tosa vit Kristinu Foldbo, sum verður annar av leiðarunum hjá TIM toyminum, sum fer til Moldova í summar. Seinasta freist at melda seg til luttøku er fríggjadagin 10. mai. Les meira á www.om.fo. Síðani hoyra vit eitt prát við Tórgerð og Rúnu, sum vóru við toyminum í Moldova í juli 2017, um tær upplivingar, tær høvdu ferðini. Sendingin var frá september 2017. At enda høvdu vit vitjan av Charlottu á Váli Olsen, sum hevur verið í Liberia saman við tveimum øðrum kvinnum frá Føroysku Barnahjálpini. Les meira á www.barnahjalpin.fo

Vertir: Eydna Háberg og Tór Arni Samuelsen

Hoyr prátið við Kristinu Foldbo her:

Hoyr prátið við Tórgerð og Rúnu her:

Hoyr prátið við Charlottu her:

Hoyr alla sendingina her:

Skriva viðmerking