Á Bylgjulongd týsdagin 23. apríl 2019

Á Bylgjulongd týsdagin 23. apríl 2019

Í dag eru Uni Næs, dómpróvstur, og Eyðun Zachariasen, samkomuleiðari í Oasuni, í útvarpsstovuni at kunna um felagskirkjuligu gudstænastuna, sum verður í kvøld í Filadelfia kl. 19:30. Felagskirkjuliga gudstænastan verður hildin árliga triðja páskadag.
Aftaná tað vóru Lillian Sjúrðadóttir og Helena Bjellvåg og tosaðu um eina stevnu, sum verður 26. og 27. apríl. Heitið er “Gud grøðir enn í dag”. Sisters House skipar fyri, og møtini vera samstundis í Filadelfia í Havn og í kommunuskúlanum í Miðvági.
Seinast í sendingini ringdu vit til Juvel II, sum er á missiónsferð á Innaru Hebridunum. Vit fingu fyrst orðið á Svenning á Lofti og síðani á Ruth Gaardlykke, sum m.a. greiddi okkum frá møtunum og um tey, ið vitjaðu umborð.

Hoyr prátið við Una Næs og Eyðun Zachariasen her:

Hoyr prátið við Lillian Sjúrðadóttir og Helenu Bjellvåg her:

Hoyr prátið við Svenning á Lofti og Ruth Gaardlykke her:

Hoyr alla sendingina her:

 

Skriva viðmerking