Á Bylgjulongd mánadagin 18. mars 2019

Á Bylgjulongd mánadagin 18. mars 2019

Fyrst er vitjan av Kim Hartzner frá Mission Øst. Hann greiðir frá tørvinum á mati til børn í Norður Korea. Les meira á www.missioneast.org. Síðani greiðir Poul Jóhan Djurhuus frá vitjanini hjá Tom Roberts í Føroyum frá 15. mars til 25. apríl 2019. Síðani sigur Svenning av Lofti frá um tørvin at býta traktatir út til ferðafólk. Til seinast greiðir Bjørgfinnur Heinesen frá um eitt føroyskt ferðalag, sum er á ferð í Ísrael.

Trýst á myndina, so gerst hon størri

Hoyr prátið við Kim Hartzner Mission Øst her:

Hoyr prátið við Poul Jóhan Djurhuus her:

Hoyr prátið við Svenning Av Lofti Gunrim her:

Hoyr prátið við Bjorgfinnur Heinesen her:

Lurta eftir allari sendingin her:

Vertur: Tór Arni Samuelsen

Skriva viðmerking