Á Bylgjulongd mikudagin 24. okt. 2018

Á Bylgjulongd mikudagin 24. okt. 2018

-Dánial hugleiðir um fyribrigdi og/ella orðið Respons. Tvs. aftursvarið, ið menniskju geva Jesusi uppá kærleika Hansara. Nevnir nøkur dømir. M.a. um hin, sum var føddur blindur í Jóh. kap. 9; um Martu og Mariu í Luk. 10, 38-42 og Lazarus, ið verður reistur upp frá hinum deyðu í Jóh. 11, 1-44.
-Samtalan við Poul Færø leiðir okkum ígjøgnum 2. Pæt. kap. 1, hvussu vit kunnu verða leidd inn í at liva í streyminum og signingum frá Jesusi, sum aftursvar til Hansara fullkomna kærleika, nakað sum Pætur upplivdi og hvíldi í av egnum royndum. (skriftbrot: Heb. 6, 20; 2. Kor. 3, 5; 1. Kor. 6, 19; Róm. 10, 17; 2. Kor. 11, 3)

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking