Trúboðin flytur út á netið – burturav!

Trúboðin flytur út á netið – burturav!

Um stutta tíð verða stórar tillagingar gjørdar viðvíkjandi Trúboðanum. Høvuðsstýrið hjá Kirkjuligu Heimamissiónini hevur nevniliga gjørt av, at Trúboðin ikki longur skal koma út sum blað, men verður í staðin ein netmiðil. Høvuðsstýrið metir, at hetta er neyðugt til tess at náa menniskjum, har tey eru, við tí kristna boðskapinum. Síðani juli 1943 er málgagnið hjá Kirkjuligu Heimamissiónini “Trúboðin” komið út uttan steðg. Hesi 75 árini hevur útgávutíttleikin tó verið ymiskur, og blaðið hevur eisini verið ymiskt í stødd og síðutali. Fyrst í november verður hetta broytt. Símun Persson Jacobsen er formaður í Kirkjuligu Heimamissiónini, og Trúboðin hevur tosað við hann um hesar ætlanir. Les meira á www.trubodin.fo

Skriva viðmerking