Á Bylgjulongd mikudagin 6. juni 2018 – (endursending frá 9. sept. 2015)

Á Bylgjulongd mikudagin 6. juni 2018 – (endursending frá 9. sept. 2015)

Dánial lesur úr Jóh. 14 og 15 og hugleiðir um nærveru Guds. Gud bleiv menniskja, opinberaður í Jesusi. Jesus bleiv føddur, mátti líða og doyggja fyri alla heimsins synd og reisti uppaftur. Við Heilaga Andanum er Hann við og í okkum. Poul Færø er upptikin av Ábrahami í Róm. 4 sum arvingi trúarrættvísinnar og “Har eingin vón var, trúði hann við vón; ….” v18. Tosa um rættvísgering við trúgv. Staðfest við vitnisburðum Dávids og Ábrahams. Um at liva í trúgv – og um kappingarneytan hjá trúnni, ið er holdið. (onnur skriftbrot: Luk. 12, 1-6; 1. Kor. 1, 26-31)

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking