Á Bylgjulongd týsdagin 29. mai 2018

Á Bylgjulongd týsdagin 29. mai 2018

1. juni verður Rúsfríur dagur 2018″ í hesum sambandi ringja vit til Bjørn Ove Frøyseth, leiðara í Frelsunarherinum, sum greiðir frá degnum, og at Frelsunarherurin fer at hava bás í gongugøtuni mentunarnáttina 1. juni. Aftaná tað er Derhard Jógvansson, sóknarprestur í útvarpstovuni. Hann sigur nakað um sín uppvøkstur og hvussu hann sum 18 ára gamal, varð sannførdur um at gerast lærisveinur Jesusar og fór at lesa til prest. Eisini tosar hann um at raðfesta sína tíð og strongd. At enda í sendingini ringja vit til Sigrun Mohr, samskipara í Alzheimarfelagnum, sum skipar fyri kafe í Løkshøll 30. mai við kunning um demenssjúkur.

Vertur: Eydna Háberg og Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking