Á Bylgjulongd hósdagin 22. feb. 2018

Á Bylgjulongd hósdagin 22. feb. 2018

-Vit hava Lenu Løbner í telefonini. Hennara arbeiði er at náa heimleys, at vitja hospice og hjálpa í Ísrael, umframt tónleikin, hon ger og brúkar í tænastuni.
-Síðani hoyra vit Sigbritt við Neyst, sálarviðgera, greiða frá ráðstevnuni, ið kallast “Lagnubørn – tigandi arvurin”, sum verður “Á Skúlatrøð”, 15. og 16. mars 2018. Tað vera tveir dagar spekkaðir við áhugaverdum framløgum o.ø., har granskingarverkætlanin, ið Sigbritt hevur gjørt, verður løgd fram, ið hevur til endamáls at kanna handfaring og avleiðingar av lagnum, sum menniskju hava verið og eru komin útfyri. Upplýsingar um skrá, tilmelding og kostnað v.m., sæst á: www.2be.fo og á facebook: lagnubørn – tigandi arvurin.

Vertur: Maria Mørkøre. Teknikari: Jógvan Dam Hansen og Chanet Marjunardóttir Dam
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

 

Lena Løbner

 

Skriva viðmerking