Á Bylgjulongd mikudagin 27. des. 2017

Á Bylgjulongd mikudagin 27. des. 2017

-Dánial hugleiðir um tað nýggja í mun til tað gamla (ársskifti). Um vóninaog nýggja lívið í Jesusi og lesur m.a. 2. Kor. 5, 17: “Um tí ein er í Kristusi, er hann nýggjur skapningur, hitt gamla er farið – tað er vorðið nýtt.”
-Poul Færø er hugkveiktur av Hásonginum og Sorgarsonginum – tveir mótsetningar – lýsir ymiskar síður ella tilstandir hjá okkum í Kristusi. Tá lívið snýr seg um Harran og hjartans  umsorgan fyri øðrum menniskjum mótvegis tí, tá ið vit eru trek og gera tað av vanahugsan. Samtalan er eisini um, hvussu Gud arbeiðir við menniskjum – høvi at tosað við menniskju – og gleðina um árið, sum er farið.

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking