Á Bylgjulongd hósdagin 22. juni 2017

Á Bylgjulongd hósdagin 22. juni 2017

Vit hoyra m.a. Mariu Mørkøre lesa úr Sálma 8 og hugleiða um skapanarverkið tvinnað saman við virðileika menniskjabarnanna. Eisini lesur Maria bønina í Sálma 25, um rættleiðing og verndarbúnað Guds og um náði og stórleika Harrans. Eisini hoyra vit um summarlegur í Nesvík sí her og Zarepta sí her og um TeenStreet sí her. Tíverri lukkaðist ikki at fáa samtaluna um barnalegurnar á Astjørn í Íslandi sí her og á facebook sí her. Tørvurin á starvsfólki á Astjørn er stórur. Tey, ið hava hug og møguleika kunnu ringja til Victor Dánjalsson, telefon 230211.

Vertur: Maria Mørkøre. Teknikari: Albin Johannesen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking