Á Bylgjulongd hósdagin 15. juni 2017

Á Bylgjulongd hósdagin 15. juni 2017

Gestir eru hjúnini Barbara Grossenbacher og Anbu Rajamani, hon úr Sveis og hann úr India. Tey virka innan trúboðan í suður India, har tey hava barnaheim, kirkju og eru í holt við at byggja skúla. Hoyr tey fortelja um hesar verkætlanir, ið verða stuðlaðar úr Føroyum fíggjarliga – og við bøn. Hoyr eisini um teirra uppruna, uppvøkstur, teirra persónliga vitnisburð og hvussu teirra vegir møttust. Tey siga eisini m.a. frá, hvussu tað er at arbeiða í einum landi har hinduisman hevur fastatøkur og har “kastu-systemi” gevur summum framíhjárættindi og øðrum lítlar og ongar møguleikar í samfelagnum. Møguligt er at stuðla teimun og arbeiðinum. Stuðul til konto 9865-1034558 fer til byggingina av skúlanum. Stuðul til konto 9865-1031265 fer til teirra dagliga rakstur av barnaheimi og skúla. Meira upplýsingar eru at fáa á heimasíðu: gracehomeministry.org og á facebook: Grace Home barnaheimið í India (hetta er afturlatin bólkur, men søk limaskap)

Vertur: Kristian á Lakjuni. Teknikari: Albin Johannesen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Børnini á barnaheiminum og aftanfyri sæst byggiarbeiðið. (mynd des. 2016)

Skriva viðmerking