Á Bylgjulongd mikudagin 29. mars 2017

Á Bylgjulongd mikudagin 29. mars 2017

Dánial lesur úr Jóh. 1 og Heb. 2, vers 9 og 14 til 18; og hugleiðir um Jesus, sum kom til okkara kor og mátti blíva menniskja, doyggja og rísa uppaftur, fyri at vit kundu fáa heiður okkara aftur og virðileika, at kunna kallast børn Guds. Samtalan við Poul Færø heldur fram um at vera vakin andaliga, um holdið, sum alla tíðina kappast við Anda Guds í okkum – og um kærleika Guds, sum er útheltur í hjørtum okkara, har ein ótømandi úrdráttur av dýrmettum eginleikum er til okkara. Sleppa teir at gera Guds verk í okkum ? – og áminningina: Eingin má sleppa at taka tað frælsi frá okkum, at vera við Jesu føtur, eins og Maria.

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking