A Bylgjulongd fríggjadagin 24. mars 2017

A Bylgjulongd fríggjadagin 24. mars 2017

Fyrst tosa vit við Øssur Kjølbro, aðalskrivara hjá Kirkjuligu Heimamissiónini, um Ársmøtið 2017 í Leguhúsinum í Nesvík, við yvirskiftini: “Tí at so elskaði Gud heimin!”. Skráin sæst á: mission.fo. Síðani hava vit vitjan av tvíburðasystrunum Katy og Penny Clark, eisini kallaðar “The Purple Hulls”. Vit hoyra live tónleik frá teimum í sendingini. Saman við teimum er eisini Eyðun Jacobsen í útvarpsstovuni, ið skipar fyri konsertini hjá The Purple Hulls, sum verður í Kelduni í Skálafirði, sunnukvøldið, 26. Mars 2017, kl. 20:00. Atgongumerki fáast frá kl. 19:00 sama kvøld og kosta kr. 150,00.

Vertur: Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking