Á Bylgjulongd fríggjadagin 30. sept. 2016

Á Bylgjulongd fríggjadagin 30. sept. 2016

Fyrst er Símun J. Hansen í útvarpsstovuni, sum greiðir frá einum Teenstreet Reunion tiltakið, sum skipa verður fyri í Nebo á Toftum, leygardagin 1. Okt. 2016, kl. 14:00, fyri øll, ið hava verið á Teenstreet 2016 í summar. Har verður bíbliutími, andakt, seminar o.a. og enda við einum Throne Room kl. 21:00. Øll eru vækomin. Upplýsing her. Síðani hava vit vitjan av Wayne Simmonds og Manuel Delgado, har greitt verður frá Heyststevnuni 2016 í Filadelfia, Tórshavn, har Wayne Simmonds kemur at luttaka. Eisini greiðir Wayne Simmonds frá sínum persónliga vitnisburði og hvussu Gud hevur virka í hansara lívi. Meira kunning sæst á heimasíðuni: Filadelfia.fo.

Vertur: Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

teenstreet-reunion

Skriva viðmerking