Á Bylgjulongd týsdagin 20. sept. 2016

Á Bylgjulongd týsdagin 20. sept. 2016

Fyrst hoyra vit um altjóða eldradagin, sum verður fríggjadagin 30. septembur 2016, har formaðurin í Eldraráðum í Tórshavnar kommunu, Hans Jacob Hermansen greiðir frá. Í ár verður dentur lagdur á rørslu, kost og einsemi. Síðani greiðir Halldis Joensen, nevndarlimur í Alzheimerfelagnum frá tiltøkum í samband við alheims Alzheimerdagin, tann 21. Septembur 2016. Tað eina er mikukvøldið 21. Septembur, kl. 19:00 í Østrøm á Skálatrøð, Tórshavn, har pallborið snýr seg um tey, ið eru yngri enn 67 ár, sum detta niður í millum skipanir og ikki fáa neyðugu hjálpina, har avvarðandi eisini luttaka. Hitt tiltakið er ein demens-guðstænasta í Vesturkirkjuni, Tórshavn, hósdagin 22. Septembur 2016, kl. 14:00. Til seinast greiðir Bergur Debes Joensen frá um lærusveinarskúlan Podas, sum byrjar aftur nú. Meira upplýsingar, trýst her

Vertur: Eydna Háberg. Teknikari Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

alzheimer-dagur-21-09-2016

alzheimer-dagur-22-09-2016

Skriva viðmerking