Á Bylgjulongd týsdagin 26. jan. 2016

Á Bylgjulongd týsdagin 26. jan. 2016

Vit hoyra fyrst brot úr 16 ára føðingardags sendingini, sum var leygardagin 23. Januar 2016. Samrøða er við Elken Olsen í samband við bønartænastuna í Lindini. Eisini hoyra vit barnakórið í Meinigheitshúsinum syngja nakrar sangir. Ein samrøða er eisini við Svein í Prestgarði um ymist í lívinum. Seinast í sendingini ringja vit til Anskar Hansen, Klaksvík, frá felagsskapinum Eysturhjálp, sum skipar fyri neyðhjálparferðum við bussi til eystur Evropa, m.a. til Moldova, eystur Ukraina v.m. Til ber at stuðla Eysturhjálp.

Vertur: Eydna Háberg og Tór Arne Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Neyðhjálparbussurin

Skriva viðmerking