Á Bylgjulongd hósdagin 17. des. 2015

Á Bylgjulongd hósdagin 17. des. 2015

Sendingin ber brá av at jólini eru í hondum. Henrikka Bringsberg lesur jólasøguna: “Dúkurin vovin úr gulli og fýlabeinsmynstri”, har trupuleikar og mótloysi, vendast til gleði og meining í lívininum. Síðani hevur Eivinn Bringsberg hugleiðing um jólaboðskapin í Matteus evangelium. Fyrri gesturin er Ólavur Jacobsen, har samrøðan lýsir broytingina í lívinum hjá honum og um hvussu Gud virkar í samkomuni í Pólandi o.a. Seinni gesturin er Kristian Fríðrik Olsen, sum tosar um grøðing í lívinum hjá konu Kristian Fríðrik og um kraft í bøn.

Vertur: Eivinn Bringsgerg og Malan K. Olsen – Teknikari Jógvan Gerðalíð
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking