Á Bylgjulongd mánadagin 2. nov. 2015

Á Bylgjulongd mánadagin 2. nov. 2015

Fyrst ringja vit til Hildu Viderø, um eitt kunningarkvøld, sum verður í Grúgvini í Lamba, tann 4. nov. kl. 20:00. Har verður greitt frá um komandi ferð til Filipsoyggjarnar, í samband við ABC barnahjálpar arbeiðið. Ferðin verður frá 16.-27. mars 2016. Meira kunning fæst á heimasíðini: Barnahjalp.fo. Síðani hava vit vitjan av Ullu Eystutún og Margrethu Eidesgaard, fyrrverandi næmingum og tveimum lærarum, Jacobinu Poulsen og Neil Tye, sum greiða frá eftirskúlanum Euroclass. Meira fæst at vita á heimasíðuni: Euroclass.dk.

Vertur: Prepen Hansen og Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Barnahjálpin

Skriva viðmerking