Á Bylgjulongd týsdagin 29. sept. 2015

Á Bylgjulongd týsdagin 29. sept. 2015

Fyrst í sendingini eru Ulla Eysturtún og Margretha Eidesgaard í útvarpsstovuni, sum greiða frá teirra upplivingum o.ø. á Euro Class, eftirskúla í Kolding, Danmark. Síðani hoyra vit um altjóða eldradagin, sum verður nú fríggjadagin 2. oktobur 2015, har formaðurin í Eldraráðum í Tórshavnar kommunu, Hans Jacob Hermansen greiðir frá. Til seinast tosa vit við Eirik Gunnarsson, sum hevur verið við OM-skipinum Logos Hope í samband við Logos-Hope-Vikuna, sum er hesa vikuna, har fokus verður sett á Logos Hope og tænastuna hjá OM v.m.

Vertur: Teresa Damgaard-Jarnfoss, Eydna Háberg og Tór Arne Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking