Á Bylgjulongd mánadagin 28. sept. 2015

Á Bylgjulongd mánadagin 28. sept. 2015

Fyrst í sendingini er samrøða við Jóhan Petur Johannesen um Logos-Hop-Vikuna, sum er hesa vikuna, har ljós verður varpa á tænastuna hjá OM-skipinum Logos Hope – og tað, sum er á skránni hesa vikuna (28. sept. til 4. okt. 2015). Seinni í sendingini er samrøða er við Svein í Prestgarði og Eyðun Jacobsen í samband við útgávuna av nýggju fløguni hjá Sveini í Prestgarði, við heitinum Ferðast heim. Greitt verður frá um útgávukonsertir, hvussu fløgan er framleidd og ymist í tí sambandi, m.a. um DVD filmin, ið er saman við fløguni, um lívssøguna hjá Sveini í Prestgarði, undir heitinum, Tvey lív, ein lívsleið.

Vertir: Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Sveinur_Prestgardi

Skriva viðmerking