Á Bylgjulongd týsdagin 31. mars 2015

Á Bylgjulongd týsdagin 31. mars 2015

Annika og Steven Everett eru gestir, tey virka sum trúboðarar í Istanbul í Turkalandi. Hettar er 2. ferð tey eru í Lindini nú tey hava verið heima. Tey fara aftur til Turkalands um 3 vikir og hava haft tað gott her heima. Tað tey serliga tosað um er, hjúnarbondini í Føroyum. Tað er veruliga nógv, sum stríðast og sum vilja hava hjálp. Eisini greiða tey frá, at tey tað komandi árið fara at hava tørv á hjálp til at umvæla ein stóran bygning í Turkalandi. Tey koma at hava tørv á VVS og timburmonnum, elektrikkara og annars um onkur ynskir at koma ein túr eru tey vælkomin. Tey hava meðan tey hava verið her heima í 2 mánaðir, mest verið í Kelduni har tey eru útsend frá og inni í Eysturoynni. Húsbólkar og ymisk møtir.

Vertur: Teresa Damgaard-Jarnfoss
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking