Á Bylgjulongd fríggjadagin 31. januar 2014

Á Bylgjulongd fríggjadagin 31. januar 2014

hjálpararbeiði har.  Málningarnir eru at síggja á https://www.facebook.com/stella.zachariassen?fref=ts

Hetta er seinasti dagur hjá næminginum í starvsvenjing – Kristin N. Vilhelmsen.  Hann prátar í telefon við tveir vinmenn – Hera Ósá og Robert Heimistovu – sum eisini eru í starvsvenjing, og hann spælir eisini tónleik.  Síðan kom Olga Magnussen, leiðari á Blákrossheiminum í studio.  Hon greiðir frá familjuskeiði fyri avvarðandi hjá rúsmisnýtarum, ið verður 13. – 16. februar. Seinasta freist at tekna seg er 7. februar.  Meir er at síggja á heimasíðini hjá Bláakrossi um kostnað o.a. http://www.blakross.fo/Umsorganarheim/hvor-ert-tu/familjavinir/rap-skeid.aspx.  Her ber til at tekna seg, og eisini ber til at tekna seg á tlf. 770770. 

Vertur:  Tór Arni Samuelsen

Lurta eftir sendingini her

Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel "Save link as…" ella "Gem destination som.

Skriva viðmerking