Á Bylgjulongd týsdagin 26. november 2013

Á Bylgjulongd týsdagin 26. november 2013

hjúnalagnum.  Skeiðini eru um várið og heystið, og hvørt skeið er 7 kvøld  við 2 vikum í millum.  Eitt skeið kostar 800,- kr. fyri parið, og tá er matur, arbeiðstilfar o.s.v. við.  Skeiðið er annars væl lýst um tíðir, stað, telefonnummur og tilmelding v. m. á heimasíðuni hjá Heimamissiónini mission.fo.   

Aftaná kemur Janus Guttesen í útvarpsstovuna.  Hann greiðir frá, hvussu hann hevur sniðgivið jólaprýði í nøkur ár.  Í fjør var motivið 3 ymiskar kirkjur, og í ár eru tað 3 aðrar kirkjur – tær eru úr messingi, lagt við gulli.  Hann sigur eisini frá sínum lívi, hvussu hann kom inn á sína lívsleið sum listamaður.  Jólaprýðið kostar 95,- kr. settið og fæst m.a. á  http://www.stamps.fo/Default.aspx?ID=1119&ProductID=PROD462

Vertur: Eydna Háberg og Tór Arni Samuelsen

Lurta eftir sendingini her

Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel "Save link as…" ella "Gem destination som…"

Skriva viðmerking