Á Bylgjulongd týsdagin 26. juni 2012

Á Bylgjulongd týsdagin 26. juni 2012

fyri. Ferðaleiðari var Elisabeth Syré. Hann greiðir frá nógvum áhugaverdum, sum tey hava upplivað á ferðini. Vit tosa eisini í sendingini um nýútkomnu bókina "Dugdråber", sum Giséle Noer hevur skrivað. Hetta er ein frásøgn um eitt spennandi og hendingarríkt lív saman við manninum Johny Noer. Meir sæst á www.pilgrimsforlag.dk

Meiri sæst um blóðdonorar og at geva blóð á www.gevidblod.fo

Orðið fyri dagin er úr Apostlasøguni 18: 24-25 Til Efesus kom nú Jødi, ið æt Apollos; hann var ættaður úr Aleksandria og var orðkringur maður, sterkur í skriftunum. Hann var lærdur veg Harrans, og við tað at hann var brennandi í andanum, talaði hann og lærdi skilagott um Jesus, tóat hann bert kendi dóp Jóhannesar.

Vertur: Erna Háberg

Lurta eftir sendingini her

Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel "Save link as…" ella "Gem destinat

Skriva viðmerking