Stuttbylgjan týsdagin 5. juli 2011

Stuttbylgjan týsdagin 5. juli 2011

eg eri. Meir viðvíkjandi Gunhild Åen Madsen fæst at vita á www.agape.fo . Umframt hetta hoyrdu vit tónleik við m.a. Steven Curtis Chapman við sanginum ”No greater love”, har vit seinast í sanginum hoyra  nakrar Auca indianar syngja. Hesir eru úr ættarbólkinum, sum drupu 5 ungar trúboðarar seinast í 50-árunum, men nú eru nógvir teirra komnir til trúgv. Umframt hetta hoyrdu vit tónleik við m.a. Steven Curtis Chapman við sanginum ”No greater love”, har vit seinast í sanginum hoyra  nakrar Auca indianar syngja. Hesir eru úr ættarbólkinum, sum drupu 5 ungar trúboðarar seinast í 50-árunum, men nú eru nógvir av teimum komnir til trúgv.

Vertur: Erna Háberg

Lurta eftir sendingini her

Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel "Save link as…" ella "Gem destination som…"

Skriva viðmerking