Á Bylgjulongd 27. feb. 2009

Á Bylgjulongd 27. feb. 2009

Læs eina grein um útgávukonsert við Tórhild Bjarkhamar, sum verður fríggjakvøldið 27. feb. kl. 19.30, har Dreingjaorkestri og børn úr Leirvík luttaka. Síðani fer kvinnukórið Suð úr Klaksvík syngja. Eisini fer Rúna Sivertsen at syngja. Seinast fer Tórhild at framføra allar sangirnar hjá sær á fløguni.

Síðani ringdu vit til Jóannes S. Hansen, har segði frá einum sangmøti, sum verður í Filadelfia í Gøtu leygarkvøldið 28. feb. kl. 19.30. Dentur verður serliga á góðan felagssang, tó verður høvi at hoyra onkrar solistar inn ímillum, sum kvøldið líður.

Til seinast ringdu vit til Albin Johannessen í Klaksvík, fyri at hoyra um nøkur vikuskiftismøtir fyri ung í Emmaus frá 27. feb. til 1. mars. Les meira her.

Lurta eftir sendingini her

Vertur: Tór Arni Samuelsen

Skriva viðmerking