Bønarlinjan hóskvøldið 15. mai 2008

Bønarlinjan hóskvøldið 15. mai 2008

Hildibrandur Olsen fortelur um síni barnaár, m.a. tá hann plagdi at fiskað í ánni í havnadali, á Bakalao og útí í Boðanesi. Hann gekk í Nonniskúlanum, men minnist frá muninum at fara úr Nonniskúlanum og oman í Kommunuskúlan, har tað ikki var so strengt. Greiðir eisini frá sunnudagskúlanum í Evangelihúsinum, har Andrias í Køkubúðini plagdi at koyra børnini heim aftaná sunnudagsskúlan, ið børnini gleddu seg til. Gleðist um góð foreldur, ið hava verið góð at vent sær til. Sum tannáringur, kom hann at kenna svigan av rúsevnum, men i dag hevur gudslívið og Jesus allan týdningin í dagliga lívinum – har Jesus er vinurin, sum kann greiða øll viðurskiftir í lívinum.

Lurta eftir sendingini her

Vertur: Annfinn Jacobsen

Skriva viðmerking