Á Bylgjulongd týsdagin 2. mars 2021


Fyrst á skránni er “Heilsuhornið”. Gestur er Maria Andreasen Hentze. Evnið er binding og handarbeiði, hvussu góða ávirkan tað hevur á heilsuna. Síðani hoyra vit Bodil Simonsen greiða frá um altjóða kvinnubønardagin, sum verður hildin um allan heim fríggjadagin 5. mars. Tiltakið er tvørkirkjuligt og verður hildið í Emmaus í Klaksvík kl. 20:00, í City Church í Havn kl. 19:30. Allar kvinnur og gentur eru hjartaliga vælkomin. Ynskir tú at stuðla, ber at flyta pening á kontu í BankNordik 6460-4495952. Til seinast práta vit við Jákup Erlingsson Petersen, sóknarprest um hvat føstan merkir og um at fasta.

Hoyr “Heilsuhornið” við Mariu Andreasen Henze her:

Hoyr prátið við Bodil Simonsen her:

Hoyr prátið við Jákup Erlingsson Petersen her:

Hoyr alla sendingina her:

Vertir: Eydna Háberg & Tór Arni Samuelsen

Skriva viðmerking