Á Bylgjulongd fríggjadagin 25. sept. 2020

Á Bylgjulongd fríggjadagin 25. sept. 2020

Fyrst er vitjan av Daniel, sum virkar sum trúboðari við OM í Miðeystri. Vit hoyra frá arbeiðnum og hvussu tey síggja at Gud virkar millum fólki í miðeystri. Síðani er Svenning Av Lofti og Absalon Absalonsen í útvarpstovuni og tosa verður um Paulus. Hendan samrøðan eru undir heitinum: TROYSTIÐ, TROYSTÐ FÓLK MÍTT. Endamálið við sendingunum hevur verið, við dømum og tekstum úr Bíbliuni at bera fólki ein stimbrandi og troystandi boðskap, ikki minst til tey, sum eru vorðin sjúk av Korona og teirra avvarðandi. Í farnum sendingium hava tað verði viðgjørt lívið og umstøðurnar hjá ymiskum bíbilskum persónum, sum t.d. Josva, profetin Dánjal, Gideon og Jósef.

Vertir: Tór Arni Samuelsen og Svenning Av Lofti

Hoyr prátið við Daniel frá OM her:

Hoyr prátið við Svenning av Lofti og Absalon Absalonsen her:

Hoyr alla sendingina her:

Skriva viðmerking