Á Bylgjulongd fríggjadagin 11. sept. 2020

Á Bylgjulongd fríggjadagin 11. sept. 2020

Fyrst ringja vit til Heina Lutzen og hoyra um at Juvel 2 er í Suðuroynni. Síðani er samrøða millum Svenning av Lofti og Absalon Absalonsen, har tekstir og dømir verða tikin úr lívinum hjá Jósefi í gamla Tesatmenti. Hendan samrøðan eru undir heitinum: TROYSTIÐ, TROYSTÐ FÓLK MÍTT. Endamálið við sendingunum hevur verið, við dømum og tekstum úr Bíbliuni at bera fólki ein stimbrandi og troystandi boðskap, ikki minst til tey, sum eru vorðin sjúk av Korona og teirra avvarðandi. Í farnum sendingium hava tað verði viðgjørt lívið og umstøðurnar hjá ymiskum bíbilskum persónum, sum t.d. Josva, profetin Dánjal og Gideon.

Vertir: Tór Arni Samuelsen og Svenning av Lofti

Hoyr prátið við Heina Lutzen og Svenning Av Lofti um Juvel 2 her:

Hoyr prátið við Svenning Av Lofti og Absalon Absalonsen her:

Hoyr alla sendingina her:

Skriva viðmerking