Á Bylgjulongd týsdagin 16. juni 2020

Á Bylgjulongd týsdagin 16. juni 2020

Svenning av Lofti sigur frá eini hending úr Ísrael, tá ferðalagið var komið illa fyri og knappliga stóð ein ungur drongur har, og leiddi tey gjøgnum trupulleikarnar. Síðani er Ólavur Jacobsen í útvarpstovuni. Hann heldur fram við at greiða meir frá ymiskum, sum Bíblian sigur um einglar. Seinast í sendingini tosað vit við Viberg Sørensen av Tvøroyri, sum sigur frá eini heilt óvanligari hending, tá hann við familjuni var komin í eina trongstøðu í Tjekkia og ein òkendur maður á yvirnáttúrligan hátt hjálpti teimum út.

Vertir: Eydna Háberg og Tór Arni Samuelsen

Hoyr prátið við Svenning Av Lofti her:

Hoyr prátið við Ólavur Jacobsen her:

Hoyr prátið við Viberg Sørensen her:

Hoyr alla sendingina her:

Skriva viðmerking