Á Bylgjulongd hósdagin 26. sept. 2019

Á Bylgjulongd hósdagin 26. sept. 2019

Hesa vikuna er Logos Hope vika og vit prátað við Jón Helmsdal, sum hevur verið við Logos Hope fleiri ferðir saman við familjuni hjá sær. Hann greiðir frá fjølbroytta lívinum umborð á skipinum. Les meira hvussu ein kann stuðla Logos Hope á www.om.fo. Steinvør Fonn greiðir frá um konsertir við Suð, sum verða 3. okt. kl.20.00 í Badmintonhøllini í Klaksvík, 4. okt. kl 20.00 í Løkshøll í Runavík og 5. okt. kl. 20.00 í Norðurlandahúsinum. Til seinast hoyra vit Fríbjørg Michaelsen greiða frá ymiskum frá sínum lívið.

Vertir: Maria Mørkøre & Malan K. Olsen – Teknikari: Johnny Olsen

Hoyr prátið við Jón Helmsdal her:

Hoyr prátið við Steinvør Fonn her:

Hoyr prátið við Fríbjørg Michaelsen her:

Hoyr alla sendingina her:

Skriva viðmerking