Á Bylgjulongd týsdagin 27. november 2018

Á Bylgjulongd týsdagin 27. november 2018

Vit byrja sendingina við práti við Ingu og Hera Simonsen um nøkur áhugaverd filmsbrot, sum Heri Hevur lagt út á Youtube. Tað eru feðgarnir James og Alf Cordiner úr Skotlandi, sum hava gjørt hesar upptøkurnar í 50’unum. Upptøkurnar eru gjørdar á ymiskum støðum í Føroyum, men eisini eru upptøkur av sankórinum í Ebenezer, sum vitjaði Aberdeen. Heri hevur lagt til rættis og lagt út á Youtube við góðari hjálp frá Árna Simonsen.
Síðani verður prátað við Synnøvu av Rana og Stig Elttør um árligu GLS 2019 stevnuna, sum stendur fyri framman.
Vertir: Eydna Háberg og Tór Arni Samuelsen

Hoyr prátið við Ingu og Hera Simonsen her:

Hoyr prátið við Synnøvu av Rana og StigElttør her:

Hoyr alla sendingina her:

Skriva viðmerking