Á Bylgjulongd týsdagin 19. februar 2019

Á Bylgjulongd týsdagin 19. februar 2019

Mai Laksáfoss Simonsen tosar um barnamøti, sum verða í Ebenezer 1.-3. mars. Tað er eitt felagstiltak hjá samkomunum Lívdin, Hebron og Ebenezer. Í sambandi við Altjóða kvinnudagin skipa Megnarkvinnur fyri kvinnustevni 8.-9. mars í City Church. Hjørdis Háberg Petersen greiðir frá. Meir fæst at vita á Facebook-síðuni hjá City Church og á www.citychurch.fo. Seinasti gestur er Svenning av Lofti í sambandi við eina møtirøð í Betesda í Klaksvík. Møtini byrja í mikukvøldið, 20. februar kl. 20 og halda fram restina av vikuni.

Hoyr samrøðuna við Mai Laksáfoss her:

Hoyr samrøðuna við Hjørdis Háberg Petersen her:

Hoyr samrøðuna við Svenning av Lofti her:

Hoyr alla sendingina her:

Vertir: Eydna Háberg og Tór Arni Samuelsen

Skriva viðmerking