Á Bylgjulongd fríggjadagin 15. februar 2019

Á Bylgjulongd fríggjadagin 15. februar 2019

Fyrst er prát við Petur á Roykheyggi um eina møtirøð, sum verður í Berøa í Saltangará 15.-17. februar.
Síðani er Svein í Prestgarði gestur. Hann tosar um eitt tiltak, sum verður á Reinsaríinum sunnudagin 17. februar kl. 14 og kl. 20, sum er eitt syngið við tiltak og konsert. Eisini syngur hann nakrar sangir, og og vit hoyra hansara vitnisburð.
Til seinast greiðir Eyðun Jacobsen frá útgávukonsertini, sum verður í KÍ-høllini í Klaksvík leygarkvøldið 16. februar kl. 21.00 í sambandi við fløguna “Handan stjørnuhav” við sangum hjá Aage Samuelsen.

Hoyr prátið við Petur á Roykheyggi her:

Hoyr prátið við Svein í Prestgarði her:

Hoyr prátið við Eyðun Jacobsen her:

Hoyr alla sendingina her:

Vertur: Tór Arni Samuelsen

Skriva viðmerking