Á Bylgjulongd mikudagin 6. feb. 2019

Á Bylgjulongd mikudagin 6. feb. 2019

-Dánial lesur m.a. Róm. 10, 4-13 og hugleiðir um at kommunikera ella samtala og bøn við Harran. Vit vóru uttan vón; men um vit kalla á Hann, svarar Hann við Sínum kærleika og rættvísgering. Og vit fáa samfelag við Hann og tilvitan um Hann í okkum við Heilaga Andanum.
-Poul Færø tosar um hvussu vit náttúrliga kunnu umgangast Harran. Lýst við einum dømi, sí á facebook her. Heldur fram um Dániel (í GT) frammanfyri Nebukadnezar og dreymi hansara í kap. 2. Vit hoyra um háttin Dániel livir eftir og um vinmenn hansara. Um ósjávlsøkni, líttillátni, orðalag, lívsstíl og medferð Dániel’s. Eisini um sinnalag Guds, megi og mynduleika gjøgnum menniskju. Til seinast um at fáa frá Harranum Anda vísdóms og opinberingar til kunnskap sum Seg, (Efs. 1, 17).

Lurta eftir sendingini her

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen

Skriva viðmerking