Á Bylgjulongd týsdagin 15. jan. 2019

Á Bylgjulongd týsdagin 15. jan. 2019

Evni í hesi sendingini er bøn. Fyrst verður tosað við Høgna Johannesen m.a. um hví og hvussu skulu vit biðja. Sent fyrstu ferð 28. mars 2017. Seinni er Sanna Smidt Hammer í útvarpsstovuni og tosar eisini um stóra týdningin av bønunum. Hon lutar tað, sum Harrin hevur lagt henni á hjartað í samband við bøn fyri teimum ið høgt eru sett, okkara landi og samkomu Guds. Tað er ein áheitan til lurtararnar um at seta ein dag um vikuna av til bøn í 2019 kanska eisini fasta. Ætlanin er so at tey sum luttaka, skulu hittast leygardagin 16. mars í Havnini.
Sanna hevur tlf. nr. 217771 og er á Facebook Sanna Smidt Hammer

Lurta eftir prát við Høgna Jóhannesen her:

Lurta eftir prát við Sannu Smidt Hammer her

Lurta eftir allari sendingini her:

Vertur: Eydna Háberg og Tór Arni Samuelsen


 

Skriva viðmerking