Á Bylgjulongd hósdagin 29. nov. 2018

Á Bylgjulongd hósdagin 29. nov. 2018

Fyrru løtuna hoyra vit Steinvør Fonn greiða frá um sítt tónleikara lív. M.a. um kórleiðara leiklutin í kvinnukórinum Suð og um jólakonsertina í nýumvælda Spinnarínum í Klaksvík; har Suð og 17 Sangarar fara at luttaka. Konsertin verður hóskvøldið 13. Des., kl. 20:00. Aftaná konsertina verður høvi at njóta ein kaffimunn og hjartakakur. Seinnu løtuna hoyra vit Sámal Mikkelsen, Klaksvík, siga frá um hansara lív, tráan, tilgongd og búning til tað hann nú kennir sum sítt kall, at fara í fulltíðartænastu fyri Harran.

Vertir: Maria Mørkøre. Teknikari: Tór Arni Samuelsen

Lurta eftir prát við Steinvør Fonn her
Lurta eftir prát við Sámal Mikkelsen her
Lurta eftir allari sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking