Lívssøgan hjá D.L. Moody

Lívssøgan hjá D.L. Moody

Heimskendi amerikanski prædikumaðurin Dwight L. Moody, var føddur nærhendis býnum Boston í státinum Massachusetts í 1837 og andaðist í 1899. Til samanberingar skal sigast, at Moody livdi samstundis sum skotin William Gibson Sloan, sum var føddur í 1838 og sum prædikaði evangeliið í Føroyum. Hóast Dweight L. Moody andaðist einans 62 ára gamal, hevði hann prædikað fyri mannfjøldum, ið taldu meiri enn 100 milliónir, nógv meir enn nakar annar tá á døgum. Hesin víða kendi og virdi evangeliums boðberi, bar ein logandi andans eld í barmi sínum eftir at leiða menniskju til Kristus, eftir at hann 19 ára gamal varð umvendur. Hann var ikki einans kendur í Amerika, men eisini í Evropa, serstakliga í Onglandi og Skotlandi. Miðskeiðis í lívsverki sínum segði Moody: “Verk mítt kennist stórbærari nú enn nakrantíð áður….á, hvør ein frøi at vera við í hesum innheystingarverki fyri Harran.”
Týðing: Svenning av Lofti
Upplestur: Heri Jacobsen

“Lívssøgan hjá D.L. Moody” – 1. og 2. partur – Lurta her

“Lívssøgan hjá D.L. Moody” – 3. og 4. partur – Lurta her

“Lívssøgan hjá D.L. Moody” – 5. partur – Lurta her

“Lívssøgan hjá D.L. Moody” – 6. partur – Lurta her

“Lívssøgan hjá D.L. Moody” – 7. partur – Lurta her

Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking