Á Bylgjulongd hósdagin 20. sept. 2018

Á Bylgjulongd hósdagin 20. sept. 2018

Tað eru Lilliane Svøðstein og dótturin Rebekka, sum siga frá, hvussu tað hevur verið at liva, har depression hevur verið ein partur av lívinum. Vit hoyra hvat hevur eyðkent og ávirka teirra dagligdag – og um tað er nøkur vón ? – Vit fylgja teirra dagligdegi, har tær m.a. fortelja um, hvat tað er at vera hypersensitiv og um at hava sjálvmorðsinnið, eins og hvat tað er at fáa óttaherindi. Alt hetta fram til 2016, táið tey uppliva eitt vendipunkt og vit fáa at vita hvussu tey hava tað í dag.

Vertir: Maria Mørkøre. Teknikara: Jógvan Dam Hansen og Chanet Marjunardóttir Dam

Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking