Á Bylgjulongd fríggjadagin 7. sept. 2018

Á Bylgjulongd fríggjadagin 7. sept. 2018

Fyrst hoyra vit Jógvan Andersen greiða frá um eina konsert við Fatai Veamatahau, sum verður sunnukvøldið 9. sept. kl. 20.00 í Kelduni í Skálafirði. Síðani hoyra vit Búgva Olsen greiða frá um ráðstevnuna “Youth18”, sum verður 31.okt-4.nov 2018 í Uppsala í Svøríki. Til seinast hoyra um landsinnsavningina hjá Reyða Krossi, sum verður leygardagin 8. sept. Í útvarpsstovuni er formaðurin, Jóannes Eidesgaard, ið greiðir frá. Tú kanst hjálpa við at stuðla á heimasíðuni hjá Reyða Krossi, trýst her. Til ber eisini at ringja 90 56 56, so stuðlar tú við 150 krónum, ið fara óskerdar til Reyða Kross.

Vertur: Tór Arni Samuelsen
Lurta eftir allari sendingini her

Lurta eftir prátið við Jóannes Eidesgaard um landsinnsavningina her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking