Nýggj byrjan týskvøldið 7. aug. 2018

Nýggj byrjan týskvøldið 7. aug. 2018

Eyðun Jacobsen fortelur um lívið hjá sær, – tónleikari, sum vil breiða gleðiboskapin til menniskju. Um at standa á vegamótið, at bróta burtur úr nýggjum og flyta mørk innan andaliga tónleik. Um at framføra, um Betesda duettina og Elim kvintettina. Um við- og mótgongd í lívinum og um at flyta til Danmarkar, har lívið fær nýggja byrjan og stór ting henda. Um at flyta aftur til Føroyar – og nú tað týdningarmesta, at náa menniskju allastaðni við boðskapinum. Vit hoyra eisini um hvat er á skránni m.a. at syngja á summarfestivalinum, komandi tónleikaútgávur (Blátt gras og Aage Samuelsen sangir) o.a.

Vertur: Jákup Gunnarstein Hansen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking