Stuttbylgjan mikudagin 1. aug. 2018 – (endursending frá 19. aug. 2015)

Stuttbylgjan mikudagin 1. aug. 2018 – (endursending frá 19. aug. 2015)

Samtalan er um merkingina av framsøgnini hjá Paulusi í 1. Kor. 2, 2: “Tí eg setti mær fyri, einki at vita millum tykkara uttan Jesus Kristus, og Hann krossfestan.” – har týdningurin av útsøgnini er LÍV (sum streymar til okkum ígjøgnum Jesus Kristus) – og ER IKKI bara ein ímynd av krossmerkinum. Jesus er ikki krossfestur ella í grøvini ella á jørðini, men ER upprisin og er í Himli og vit liva í og við honum. Tosa eisini um tað ávirkið evangeliið hevði á Paulus; at hann hevði møtt Jesusi, hinum livandi. (onnur skriftbrot: 1. Kor. 1, 27-31; 2. Kor. 1, 12)

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking