Á Bylgjulongd mikudagin 23. mai 2018

Á Bylgjulongd mikudagin 23. mai 2018

-Dánial hugleiðir og lesur um atgongdina í trúnni til náðina, við at seta álit sítt á Jesus. (skriftbrot: Róm. 5, 2; Efs. 1, 3-6 og 13-23; Efs. 3, 12-21)
-Poul Færø heldur fram um náðina og um Saul og um frálíku byrjan hansara, men Saul hevði ikki tol at bíða eftir Harranum. Um Guds ætlan og um sæla tilstandin, táið Kristus livir í okkum og í hesum sambandi um Jesus, ið vaksaði lærusveinunum um føturnar og tá Harrin vitjaði Ábraham og Sáru og lovaði teimum sonin Ísak og hvussu Dávid lærdi at vísa Saul náði. Til seinast um kraftina í ofri Kristusar og um at síggja okkum sjálvi, soleiðis sum Gud sær okkum. (skriftbrot: Róm. 5, 1; Heb. 1, 1-2; 1. Sáml. 9 og Heb. 10, 14-18)

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking