Á Bylgjulongd hósdagin 26 apr. 2018

Á Bylgjulongd hósdagin 26 apr. 2018

Fyrst hoyra vit Silas Olofson tosa um virksemið hjá Kirkjuliga Missiónsfelagnum, bæði í Føroyum og uttan fyri landoddarnar. Silas greiðir frá kallinum sum trúðboðari og avbjóðingunum hann hevði í Turkalandi sum trúðboði. Til seinast sigur Silas frá Várstevnu Kirkjuliga Missiónsfelagsins, sum skipa verður fyri í døgunum 27-29 apríl 2018 í Missiónshúsinum við Landavegin í Havn. Sí skrá: kmf.fo
Síðani ringja vit til Hildu Viderø, sum greiðir frá felagsskapinum Føroya Pro Vita. Hilda greiðir frá stovnan til í dag, m.a. um ráðgeving í samband við fosturtøku o.a. Ein og hvør kann fáa ráðgeving áðrenn ella aftaná fosturtøku ella at tekna seg sum lim, við at venda sær til Hildu Viderø, tlf 771710 – 216785 ella Maria Forrestal tlf 771700 – 515386. Meira kunning um Føroya Pro Vita og Ráðstevnuna fæst á provita.fo.

Vertur & teknikari: Albin Johannesen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Maria Forrestal og Hilda Viderø

Skriva viðmerking