Á Bylgjulongd hósdagin 25. jan. 2018

Á Bylgjulongd hósdagin 25. jan. 2018

-Fyrri gesturin er Nanna Lukama, ættað úr Klaksvík; gift og búsitandi í Zambia. Vit hoyra um teirra leið til GLO-eftirskúlan, har tey eru við í arbeiðinum at menna barna- og ungdóms arbeiðið. Fortelur um persónligar royndir í lívinum, hvussu Gud hevur brotið, uppbygd av nýggjum og mynda hana í tænastuni. Greiðir eisini m.a. frá árligu barnaleguni, ið er í støðugum vøkstri. Kostnaðurin hjá einum barni, at koma á legu er 80 kr. Tilber at stuðla einum barni, at sleppa á legu á konto í Norðoya Sparikassa: 9865-1411289. Eisini ber til at skriva til Nannu um hetta á facebook.
-Seinni gesturin er Don Zellmer úr Colorado í USA. Don er trúboðari og hevur tænt Harranum nógv ár, bæði í útlondum og í USA. Vit hoyra m.a. um uppvøkstur, trupult familjulív, hvussu hann møtti Jesusi og um Guds varðveitslu á leiðini higartil.

Vertur: Maria Mørkøre og Kristian á Lakjuni. Teknikari: Jógvan Dam Hansen og Chanet Marjunardóttir Dam
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking