Á Bylgjulongd mikudagin 3. jan. 2018

Á Bylgjulongd mikudagin 3. jan. 2018

-Dánial hugleiðir um tað, sum er farið og tað nýggja árið og lesur Luk. 4, 13-40. Leggur dent á vers 19, har Jesus sigur at Hann er komin, “at kunngera náðiár Harrans” og í Nýggja Sáttmálanum: “At kunngera; at tíðin er komin, tá Gud vil taka ímóti øllum sum koma til Hansara.”
-Poul Færø er hugtikin av hvussu Gud umgongur Satan og lýsir hetta við umtaluni av Job fyri Satan. Tosar um undranina hjá Satan og orðavalið hjá Gudi, ið ongan ger fyri skommum. Eisini um tann innara óbundinskapin við tað ytra (Job helt seg frá tí ónda) og tekur Elisa og árameiskan herin sum dømi um sinnalag okkara, hvussu vit eiga at umgangast onnur menniskju í orðum, gerðum, tankum osv. (skriftbrot:  Job, 1, 4-12 og vers 20-22; Job 2, 1-6; Job 19, 25-27)

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking