Á Bylgjulongd mikudagin 15. nov. 2017

Á Bylgjulongd mikudagin 15. nov. 2017

Dánial hugleiðir um Jesus sum ORÐIÐ frá Gudi, ið er vorðið menniskja í Kristi Jesusi, ið tók bústað millum okkara – og um lívið í Jesusi, fyri ein og hvønn, ið setur álit sítt á Hann. (skriftbrot: Jóh. 1, 1-3, 14; Jóh. 5, 19-26; Róm. 10, 1-13). Samtalan við Poul Færø er um, at handfara háttin rætt, sum vit hava fingið frá Gudi sum vápn, mótvegis Satan, heiminum og okkara egna holdi, soleiðis at vit koma væl ígjøgnum hendan heim. Um at loyva Andanum framat og kenna tryggleikan í Kristi Jesusi. At liva eftir vilja Guds – og í kærleika Hansara – føst í trúnni. (skriftbrot: Heb. 2, 14; 1. Pæt. 4, 1-2; Jud. 1, 1-3 og 20-21).

Vertur: Dánial á Dul Jacobsen
Lurta eftir sendingini her
Um tú vilt taka sendingina niður, so høgraklikka slóðina og vel “Save link as…” ella “Gem destination som…”

Skriva viðmerking